Karijera

Ključ uspjeha tvrtke Andro Internacional d.o.o., čiji su hoteli na omiškoj rivijeri postali sinonim za kvalitetan odmor, nalazi se u rukama naših zaposlenika, jer smatramo da upravo oni čine razliku između boljih i najboljih!

Ako želite biti dio uspješnoj tima, ne bojite se izazova i spremni ste na rast i razvoj, čekamo na Vas!

Odvažite se - ispunite ONLINE PRIJAVU ili pošaljite svoj životopis i/ili molbu na zaposljavanje@hotelplaza.hr

˝Vaš uspjeh je naš uspjeh!˝

OTVORENA RADNA MJESTA

RECEPCIONER (M/Ž)

Broj traženih radnika: 2Mjesto rada: Duće/ Početak rada: odmah

Tražimo pojačanja našem timu za ljeto 2019.

Ljeto 2019. donosi brojne novitete, a jedna je najvećih je realizacija projekta izgradnje beachbara koji će našim gostima pružiti nebrojeno mnogo trenutaka uživanja u ljetnim danima.

U jeku priprema po pitanju samog izgleda, u potrazi smo za novim članovima našeg tima koji bi nam pomogli održati visoku kvalitetu usluge.

˝Gotovo sve je spremno da se ovaj projekt realizira, stoga smo već startali sa širenjem našeg tima, kako bi potpuno spremni zakoračili u novu sezonu. Tražimo pojačanja na više područja i vjerujemo da smo se, dosadašnjim radom i suradnjom te brojim nagradama, pokazali kao dobri partneri našim radnicima.˝ osvrt direktora Domagoja Tomasovića.

Brojne pozicije su otvorene stoga Vas pozivamo da se pridižite našem nagrađivanom timu i da zajedno gradimo veće vrijednosti!

Hotel Plaža | Karijere2019