Gusarska konoba

Dobrodošli u grad s gusarskom povijesti, dobrodošli u Gusarsku konobu!

GUSARSKI UGOĐAJ

U savršenoj igri svjetla, drva i brodskih prozora, osjećaj davnih gusarskih vremena, gusara u potpalublju spremnih za vrhunski gastronomski užitak u modernoj režiji našeg šefa kuhinje. Vrhunski pripravljena jela tradicionalne nacionalne kuhinje, kao i kvalificiranost osoblja restorana pružiti će Vam nezaboravan doživljaj uživanja u hrani. Uz veliki izbor mesnih i ribljih delicija, pripremljenih sa najkvalitetnijim namirnicama možete uživati i u cijeloj paleti vrhunskih vina domaćih i stranih vinara.

JELA S LJUBAVLJU

Naše osoblje će Vas srdačno dočekati i provesti kroz gurmanske kreacije. Ugodno će te se smjestiti u klimatiziranoj unutrašnjosti Gusarske konobe ili na vanjskom vrtu s pogledom na more.
Ponosimo se dugogodišnjim iskustvom u organiziranju različitih svečanih proslava (vjenčanja, rođendana, krstitki, promocija, svečanih ručkova i večera ostalih prigoda).
Vrlo čest je slučaj da naši gosti ne mogu u cijelosti prenijeti doživljaje i dizajn svojim prijateljima, poznanicima ili poslovnim partnerima. Atmosfera naše ponude je ključ vaših uspomena aroma i okusa koje ćete željeti uvijek iznova zapisivati u kartu vaših sjećanja.

 

Hotel Plaža | gusarska-konoba