Andate & Buffet Restoran Plaža

Restoran i gradska kavana hotela Plaža Omiš nude ekskluzivnu kuhinju, domaće kolače i koktele

IDEALNO MJESTO ZA
UGODNO DRUŽENJE

Buffet i Andante Restoran Plaža

Buffet i Andante Restoran Plaža se nalazi u prizemlju te je idealno mjesto za ugodno druženje, nova poznanstva i uživanje u velikom izboru domaćih i internacionalnih jela. U ugodnom ambijentu restorana s prekrasnom ljetnom terasom, koja je u neposrednoj blizini mora, prepustite se u ruke našeg stručnog osoblja.

Po jutru se dan poznaje!

Buffet doručak svaki dan od 07.00h do 10.00h

Bez obzira kakvu vrstu doručka više volite – engleski ili kontinentalni, švedski stol hotela Plaža sadrži sve što Vam je potrebno za dobar početak novoga dana. Slani ili slatki, obilan ili laganiji – izbor je na Vama! Naš bogati švedski stol nudi sve potrebno za savršen doručak. A ukoliko ste odlučili odmarati i polagano uživati u danu, doručak u krevetu pravi je je izbor za Vas!

JELA S LJUBAVLJU

Andate ručak, najbolje mjesto za ukusni ručak je u Restoranu Plaža

Ovisno o Vašem vremenu uživati će te jelima iz Andante menija ili će te pogledati jelovnik koji nudi vrhunske gastronomske užitke. U toploj i opuštajućoj atmosferi na ljetnoj terasi nudimo Vam od specijaliteta sa žara do jednostavno pripremljenih ribljih specijaliteta. Uživajte u jelima i profesionalnoj usluzi s lijepim pogledom na more.

Na kraju dana uživajte u Buffet večeri –  svakim danom od 19.00h do 21.00h

Stručno osoblje hotela Plaža će pripremiti raskošnu Buffet večeru gdje možete pronaći razni izbor juha, toplih i hladnih predjela kao i razna glavna jela. Zasladite si večeru raznim domaćim kremama i kolačima, svježim voćem i mnogo drugim desertima. Uz dobro jelo dolazi i dobro vino koje će Vam naši stručni konobari vrlo rado poslužiti. Tokom ljetnih dana uživajte u delicijama dok Vas prate lagani zvukovi live glazbe.

Hotel Plaža | restoran