HolidayCheck nagrada 2022 – još jedne godine u nizu Hoteli Plaža na samom vrhu

S ponosom objavljujemo da su naši hoteli Plaža Duće i Plaža Omiš, još jednu godinu u nizu uvršteni u top 7 hotela u Hrvatskoj i regiji te dobitnici prestižne nagrade HolidayCheck award 2022.

Zanimljivo je napomenuti da je samo 7 hotela u Hrvatskoj udovoljilo zahtjevnim kriterijima što ovu nagradu za Hotele Plaža čini još prestižnijom i dragocjenijom.

Osim prvog mjesta u Hrvatskoj, Hotel Plaža Duće uvršen je u top 18 „Strandhotela“ te se nalazi na 31. mjestu najboljih „Resort hotela“ u svijetu, što ga čini prvim hotelom u Hrvatskoj koji se uspio dosegnuti tako visoku poziciju na svjetskoj razini.

˝Ovim putem želimo se zahvaliti cijelom timu na predanom radu i naravno, našim gostima koji su prepoznali naš trud, ulaganje u kvalitetu i dodatne sadržaje, te su izdvojili svoje slobodno vrijeme kako bi dodjelili svoje utiske s odmora i time nam omogućili da ponovno budemo počaščeni ovim prestižnim nagradama.

Glavna misija hotela Plaža**** je konstantno unaprijeđivanje usluge i sadržaja kako bi našim gostima pružili nezaboravno iskustvo boravka na Omiškoj rivijeri. Ovo priznanje je dodatna motivacija za daljnji razvoj i ulaganje na svim područjima poslovanja

  Domagoj Tomasović, CEO

Nezavisni portal HolidayCheck.de, jedan je od vodećih svjetskih portala za rezervacije i recenzije putovanja i smještaja. Stranicu mjesečno posjeti od 20 do 30 milijuna korisnika koji napišu oko 10 milijuna komentara i recenzija o različitim odredištima i smještajima u svijetu, te se upravo prema ocjenama i recenzijama gostiju svake godine dodijeljuje HolidayCheck nagrada kao najbolji dokaz kvalitete.

Na temelju približno 360.000 recenzija o odmoru iz 2021., samo 10 najboljih hotela u regiji dobiva nagradu. Nagrađeni su hoteli koji su u očima turista HolidayCheck-a unatoč posebnim okolnostima odradili izvanredan posao i zasluženo se uvrstili u najbolje od hotelske ponude u Hrvatskoj.

Ukoliko već niste, posjetite naše profile i ostavite svoj utisak o boravku s nama:

HolidayCheck – Hotel Plaža Duće     &      HolidayCheck – Hotel Plaža Omiš