HOTELI PLAŽA Doživite poseban spoj povijesti i Mediterana HOTELI PLAŽA Hoteli po mjeri svakog gosta HOTELI PLAŽA Udobnost dizajnirana za bezbrižan odmor

EKSKLUZIVNI HOTELI S 4 ZVJEZDICE

Dobrodošli na stranicu hotela Plaža

Obiteljski vođeni hoteli s 4 zvjezdice smješteni na Omiškoj rivijeri nadomak prekrasnih pješčanih i šljunkovitih plaža.

Nudimo najvišu razinu udobnosti i opuštanja s ugodnom atmosferom i toplom dobrodošlicom.

Uz moderno i bogato opremljene sobe i apartmane, kvalificirano osoblje, personaliziranu uslugu, a la carte restorane, wellness prostore za maksimalno uživanje i destinaciju bogatu prirodnom i kulturnom baštinom, pozivamo Vas da otkrijete sve ono što čini odmor na jadranskoj obali jedinstvenim i prilagođenim upravo Vašim željama.

Otkrijte prednosti direktne rezervacije

Garancija najbolje cijene

Voucher 10% a la carte

Voucher 20€ wellness

Besplatna izmjena datuma putovanja

HOTELS FOR ALL DESIRES

Izaberite svoj hotel

Moderno opremljen hotel s 4 zvjezdice.

Hotel Plaža Duće svojom jedinstvenom lokacijom omogućuje miran odmor uz povezanost sa svim važnijim destinacijama. 103 sobe, svojim dizajnom, vrhunskim namještajem i pomno izabranim bojama nude jedinstven boravak s jednim od najljepših pogleda na Jadransko more i otok Brač

 Smješten na atraktivnoj lokaciji uz more i rijeku, uz glavnu gradsku pješčanu plažu i u neposrednoj blizini stare gradske jezgre. 

Otkrijte našu ponudu i rezervirajte smještaj već danas te uživajte u dodatnim pogodnostima. 

GASTRO  UŽITAK

Restorani

STVARNA  LJEPOTA

Wellness

POSEBAN DAN

Eventi

OSJETI  TRENUTAK

Doživljaji

PORUKA DIREKTORA

Dobrodošli

Personalizirani pristup svakom gostu glavna je odlika hotela Plaža.

Timski rad i ljubav prema onom što radimo doveli su nas do brojnih priznanja i postignuća,
čime smo opravdali našu glavnu misiju; pružiti jedinstveno iskustvo svakom gostu.

Naša misao vodilja je dočekati Vas kao gosta i ispratiti kao prijatelja.

Domagoj Tomasović, CEO

NAJZANIMLJIVIJE I NAJNOVIJE

Zadnje vijesti i ponude

Izdvojite malo vremena i pogledajte naše najnovije vijesti i ponude.

Informacije o životu našeg hotela i osoblja, o našim uslugama, kao i o popustima i posebnim ponudama.

GARANCIJA NAJBOLJE CIJENE

RESTRIKCIJE HOTELI PLAŽA

Ako direktno rezervirate, garantiramo najbolju online cijenu. Ako u roku od 24 sata od rezervacije putem naše web stranice pronađete povoljniju cijenu, mi ćemo je uskladiti i pružiti još 5% popusta. Za dodatnu pomoć kontaktirajte nas na guestrelation@hotelplaza.hr

  • Konkurentna cijena mora biti dostupna preko Interneta pod istim uvjetima kao i ona na web stranici Hotela Plaža, mora biti za isti hotel, vrstu sobe, vrstu cijene, broj gostiju, datume, dužinu boravka i pravila otkaza.
  • Jamstvo se ne odnosi na web stranice koje nude netransparentne cijene i web stranice koje gostu ne potvrđuju naziv hotela i / ili vrstu smještajne jedinice tijekom postupka rezervacije.
  • Jamstvo se ne odnosi na nejavne cijene, unaprijed plaćene bonove, hotelske sobe koje se prodaju kao dio posebnih paketa, korporativne cijene, grupne cijene, cijene koje zahtijevaju članstvo u klubu ili drugoj organizaciji, izravne najave putem e-pošte ili druge cijene koje nisu dostupno široj javnosti. Pridržavamo pravo odbiti zahtjev ako dostupnost konkurentne cijene nije moguće neovisno potvrditi u trenutku obrade zahtjeva.
  • Jamstvo se ne odnosi na nijednu rezervaciju napravljenu u roku 48 sati od dolaska.
  • Jamstvo se ne odnosi na rezervacije rezervirane putem drugih web stranica. Ako je rezervacija rezervirana putem druge web stranice, ne odgovaramo za bilo kakve naknade povezane s otkazivanjem rezervacije.
  • Ako je konkurentna cijena u različitoj valuti od tečaja rezerviranog na web stranici Hotela Plaža, konkurentna cijena će se pretvoriti u istu valutu kao i tečaj ponuđen na našoj web stranici korištenjem tečaja objavljenog na www.hnb.hr, ako se nepodudarnost tečaja odnosi isključivo na izračun valute, zadržavamo pravo odbiti zahtjev.

Voucher 20€ wellness

 

Voucher od 20,00€ vrijedi kao dodatan popust za Wellness i SPA usluge u Yes to beauty SPA centru.

Vaučer vrijedi za tretmane koji traju 50 minuta ili dulje te se može iskoristiti tijekom boravka u hotelu i ne može se zamijeniti za gotovinu.

Besplatna izmjena datuma putovanja

 

Ako želite promijeniti datum putovanja u 2022. godini, Vašu rezervaciju možete prebaciti na drugi termin u 2021/2022 god. ovisno o raspoloživosti.

Promjenu termina odmora moguće je ostvariti do 4 dana prije dolaska bez obzira na uvjete rezervacije (izmjena datuma po važećem cjeniku za novi odabrani termin putovanja)

Mogućnost promjene datuma do 24h prije dolaska omogućujemo prema slijedećim uvjetima:

**Crveno upozorenje koje se odnosi za putovanja (najviša razina)

**ako ste Vi ili osobe koje putuju s Vama pozitivni na COVID-19 (nužno je dostaviti pozitivan nalaz testiranja)

** ako se hotel zatvori zbog ograničenja rada koje vlasti uvedu zbog pandemije bolesti COVID-19

**  u slučaju državne odluke o samoizolaciji prilikom povratka u matičnu državu, tijekom Vašeg boravka, Hotel će odobriti besplatno prijevremeno mijenjanje datuma.