HOTELI PLAŽA Doživite poseban spoj povijesti i Mediterana HOTELI PLAŽA Hoteli po mjeri svakog gosta HOTELI PLAŽA Udobnost dizajnirana za bezbrižan odmor

EKSKLUZIVNI HOTELI S 4 ZVJEZDICE

Dobrodošli na stranicu hotela Plaža

Obiteljski vođeni hoteli s 4 zvjezdice smješteni na Omiškoj rivijeri nadomak prekrasnih pješčanih i šljunkovitih plaža.

Nudimo najvišu razinu udobnosti i opuštanja s ugodnom atmosferom i toplom dobrodošlicom.

Uz moderno i bogato opremljene sobe i apartmane, kvalificirano osoblje, personaliziranu uslugu, a la carte restorane, wellness prostore za maksimalno uživanje i destinaciju bogatu prirodnom i kulturnom baštinom, pozivamo Vas da otkrijete sve ono što čini odmor na jadranskoj obali jedinstvenim i prilagođenim upravo Vašim željama.

Otkrijte prednosti direktne rezervacije

Garancija najbolje cijene

Voucher 10% a la carte

Piće dobrodošlice

Besplatna izmjena datuma putovanja

HOTELS FOR ALL DESIRES

Izaberite svoj hotel

Moderno opremljen hotel s 4 zvjezdice.

Hotel Plaža Duće svojom jedinstvenom lokacijom omogućuje miran odmor uz povezanost sa svim važnijim destinacijama. 103 sobe, svojim dizajnom, vrhunskim namještajem i pomno izabranim bojama nude jedinstven boravak s jednim od najljepših pogleda na Jadransko more i otok Brač

 Smješten na atraktivnoj lokaciji uz more i rijeku, uz glavnu gradsku pješčanu plažu i u neposrednoj blizini stare gradske jezgre. 

Otkrijte našu ponudu i rezervirajte smještaj već danas te uživajte u dodatnim pogodnostima. 

GASTRO  UŽITAK

Restorani

STVARNA  LJEPOTA

Wellness

POSEBAN DAN

Eventi

OSJETI  TRENUTAK

Doživljaji

PORUKA DIREKTORA

Dobrodošli

Personalizirani pristup svakom gostu glavna je odlika hotela Plaža.

Timski rad i ljubav prema onom što radimo doveli su nas do brojnih priznanja i postignuća,
čime smo opravdali našu glavnu misiju; pružiti jedinstveno iskustvo svakom gostu.

Naša misao vodilja je dočekati Vas kao gosta i ispratiti kao prijatelja.

Domagoj Tomasović, CEO

NAJZANIMLJIVIJE I NAJNOVIJE

Zadnje vijesti i ponude

Izdvojite malo vremena i pogledajte naše najnovije vijesti i ponude.

Informacije o životu našeg hotela i osoblja, o našim uslugama, kao i o popustima i posebnim ponudama.

GARANCIJA NAJBOLJE CIJENE

RESTRIKCIJE HOTELI PLAŽA

Ako direktno rezervirate, garantiramo najbolju online cijenu. Ako u roku od 24 sata od rezervacije putem naše web stranice pronađete povoljniju cijenu, mi ćemo je uskladiti i pružiti još 5% popusta. Za dodatnu pomoć kontaktirajte nas na guestrelation@hotelplaza.hr

  • Konkurentna cijena mora biti dostupna preko Interneta pod istim uvjetima kao i ona na web stranici Hotela Plaža, mora biti za isti hotel, vrstu sobe, vrstu cijene, broj gostiju, datume, dužinu boravka i pravila otkaza.
  • Jamstvo se ne odnosi na web stranice koje nude netransparentne cijene i web stranice koje gostu ne potvrđuju naziv hotela i / ili vrstu smještajne jedinice tijekom postupka rezervacije.
  • Jamstvo se ne odnosi na nejavne cijene, unaprijed plaćene bonove, hotelske sobe koje se prodaju kao dio posebnih paketa, korporativne cijene, grupne cijene, cijene koje zahtijevaju članstvo u klubu ili drugoj organizaciji, izravne najave putem e-pošte ili druge cijene koje nisu dostupno široj javnosti. Pridržavamo pravo odbiti zahtjev ako dostupnost konkurentne cijene nije moguće neovisno potvrditi u trenutku obrade zahtjeva.
  • Jamstvo se ne odnosi na nijednu rezervaciju napravljenu u roku 48 sati od dolaska.
  • Jamstvo se ne odnosi na rezervacije rezervirane putem drugih web stranica. Ako je rezervacija rezervirana putem druge web stranice, ne odgovaramo za bilo kakve naknade povezane s otkazivanjem rezervacije.
  • Ako je konkurentna cijena u različitoj valuti od tečaja rezerviranog na web stranici Hotela Plaža, konkurentna cijena će se pretvoriti u istu valutu kao i tečaj ponuđen na našoj web stranici korištenjem tečaja objavljenog na www.hnb.hr, ako se nepodudarnost tečaja odnosi isključivo na izračun valute, zadržavamo pravo odbiti zahtjev.

Besplatna izmjena datuma putovanja

 

Ako želite promijeniti datum putovanja u 2022. godini, Vašu rezervaciju možete prebaciti na drugi termin u 2021/2022 god. ovisno o raspoloživosti.

Promjenu termina odmora moguće je ostvariti do 4 dana prije dolaska bez obzira na uvjete rezervacije (izmjena datuma po važećem cjeniku za novi odabrani termin putovanja)

Mogućnost promjene datuma do 24h prije dolaska omogućujemo prema slijedećim uvjetima:

**Crveno upozorenje koje se odnosi za putovanja (najviša razina)

**ako ste Vi ili osobe koje putuju s Vama pozitivni na COVID-19 (nužno je dostaviti pozitivan nalaz testiranja)

** ako se hotel zatvori zbog ograničenja rada koje vlasti uvedu zbog pandemije bolesti COVID-19

**  u slučaju državne odluke o samoizolaciji prilikom povratka u matičnu državu, tijekom Vašeg boravka, Hotel će odobriti besplatno prijevremeno mijenjanje datuma.