Datum dolaska:
Datum odlaska:
Pristupni kôd (opcija):

Promijeni/Otkaži rezervaciju »

Hoteli Plaža

Ekskluzivni hoteli s 4 zvjezdice na prekrasnim lokacijama

Hotel Plaža**** Omiš nalazi se na atraktivnoj lokaciji uz more i rijeku, uz glavnu gradsku pješčanu plažu, u neposrednoj blizini stare gradske jezgre i u ugodnom mediteranskom okruženju.  Hotel Plaža svojim gostima, nudi toplo i srdačno okruženje, visoku kvalitetu usluge i sadržaje koji će u potpunosti zadovoljiti Vaše potrebe za opuštanjem i odmorom od svakodnevnice.

Hotel Plaža**** Duće je novi hotel koji će po prvi puta primiti goste u travnju 2017. godine. Nalazi se na udaljenosti od 3km do živahnog gusarskog grada Omiš. Hotel nudi svojim gostima 103 moderne i prostrane sobe s pogledom na more i balkonom, kao i vanjski i unutarnji bazen, Pool bar, Restaurant sa show cookingom i mnogo toga. Najbolji odabir za Vaš zasluženi godišnji odmor.

Hotel Plaža Omiš

Hotel Plaža Omiš nudi smještaj u udobnim i elegantno opremljenim sobama, iznimno kvalitetnu gastro ponudu u buffet restoranu s prekrasnom terasom uz more, kao i u tradicionalnoj Gusarskoj konobi s bogatom ponudom mediteranskih specijaliteta. Provedite opuštajuće trenutke u našem wellness centru, fitness sobi ili na krovnoj vanjskoj terasi s whirpoolom sa koje se pruža zadivljujući pogled na okolne otoke, more, planine i gradske utvrde.

Hotel Plaža Duće

Novootvoreni hotel Plaža Duće Vas poziva da doživite prekrasan pogled na brački kanal i otok Brač. Ako gledate iz jednih od 103 prekrasne i moderne sobe s velikim balkonom, iz restorana ili sunčane terase s ležaljkama i jacuzzijom, mi smo uvjereni da će te uživati u pogledu i harmoniji plavog mora, otoka neba. Do kraja se opustite u našem Wellness centru gdje će se naše stručne i ljubazne maserke pobrinuti za Vas. Idealno mjesto za Vaš zasluženi odmor.

Aktivnosti
Wellness
Poklon bon

Hotel Plaža Omiš - Pratite nas

Hotel Plaža Duće - Pratite nas

Hotel Plaža | Sve za vas