HOTEL PLAŽA OMIŠ Početna točka za nova iskustva HOTEL PLAŽA OMIŠ Udahnite miris Mediterana HOTEL PLAŽA OMIŠ Za ležeran suvremeni odmor HOTEL PLAŽA OMIŠ Besprijekorna usluga u ugodnom okruženju HOTEL PLAŽA OMIŠ Gusarska priča koju želite doživjeti HOTEL PLAŽA OMIŠ Vas partner za dobar posao

HOTEL PLAŽA OMIŠ

Smješten na atraktivnoj lokaciji uz more i rijeku

Hotel Plaža Omiš ****  nalazi se na atraktivnoj lokaciji uz more i rijeku, uz glavnu gradsku pješčanu plažu i u neposrednoj blizini stare gradske jezgre.

Hotel nudi smještaj u elegantno opremljenim sobama, kvalitetnu gastro ponudu u ugodnim ambijentima  restorana „Plaža“ i  „Gusarska konoba“ te caffe bara „Gradska kavana“, kao i opuštajuće trenutke u Wellness & Spa Yes to beauty. Neka naš hotel bude početna točka za nova iskustva i istraživanje ljepota Omiša.

Puno pažnje posvećujemo malim detaljima, kako u sobama tako i cijelom objektu. Želimo da se gosti osjećaju udobno te da im Hotel Plaža Omiš postane prvi odabir bilo da su u pitanju poslovne obveze, turistički odmor ili romantični vikend.

SOBE PO VAŠOJ MJERI

Koja soba je Vaša?

Otkrijte našu ponudu i rezervirajte smještaj već danas te uživajte u dodatnim pogodnostima.

UDOBNOST I KVALITETA

Sobe

Elegantno uređene sobe, zajedno sa svojom udobošću nude sve što je potrebno za luksuzan i opuštajući boravak

ZA CIJELU OBITELJ

Suite

Prostrani i namješteni u suvremenom mediteranskom stilu, ovi elegantni apartmani nude savršen odmor za roditelje s djecom

Otkrijte prednosti direktne rezervacije

Garancija najbolje cijene

Voucher 10% a la carte

Voucher 20% wellness

Besplatna izmjena datuma putovanja

SVE ŠTO MOŽETE POŽELJETI

Ponuda u našem hotelu

GASTRO UŽITAK

Restorani

STVARNA LJEPOTA

Wellness

POSEBAN DAN

Konferencije

OSJETI TRENUTAK

Doživljaji

NAJZANIMLJIVIJE I NAJNOVIJE

Zadnje vijesti i ponude

Izdvojite malo vremena i pogledajte naše najnovije vijesti i ponude.

Informacije o životu našeg hotela i osoblja, o našim uslugama, kao i o popustima i posebnim ponudama.

GARANCIJA NAJBOLJE CIJENE

RESTRIKCIJE HOTELI PLAŽA

Ako direktno rezervirate, garantiramo najbolju online cijenu. Ako u roku od 24 sata od rezervacije putem naše web stranice pronađete povoljniju cijenu, mi ćemo je uskladiti i pružiti još 5% popusta. Za dodatnu pomoć kontaktirajte nas na guestrelation@hotelplaza.hr

  • Konkurentna cijena mora biti dostupna preko Interneta pod istim uvjetima kao i ona na web stranici Hotela Plaža, mora biti za isti hotel, vrstu sobe, vrstu cijene, broj gostiju, datume, dužinu boravka i pravila otkaza.
  • Jamstvo se ne odnosi na web stranice koje nude netransparentne cijene i web stranice koje gostu ne potvrđuju naziv hotela i / ili vrstu smještajne jedinice tijekom postupka rezervacije.
  • Jamstvo se ne odnosi na nejavne cijene, unaprijed plaćene bonove, hotelske sobe koje se prodaju kao dio posebnih paketa, korporativne cijene, grupne cijene, cijene koje zahtijevaju članstvo u klubu ili drugoj organizaciji, izravne najave putem e-pošte ili druge cijene koje nisu dostupno široj javnosti. Pridržavamo pravo odbiti zahtjev ako dostupnost konkurentne cijene nije moguće neovisno potvrditi u trenutku obrade zahtjeva.
  • Jamstvo se ne odnosi na nijednu rezervaciju napravljenu u roku 48 sati od dolaska.
  • Jamstvo se ne odnosi na rezervacije rezervirane putem drugih web stranica. Ako je rezervacija rezervirana putem druge web stranice, ne odgovaramo za bilo kakve naknade povezane s otkazivanjem rezervacije.
  • Ako je konkurentna cijena u različitoj valuti od tečaja rezerviranog na web stranici Hotela Plaža, konkurentna cijena će se pretvoriti u istu valutu kao i tečaj ponuđen na našoj web stranici korištenjem tečaja objavljenog na www.hnb.hr, ako se nepodudarnost tečaja odnosi isključivo na izračun valute, zadržavamo pravo odbiti zahtjev.

Voucher 20€ wellness

 

Voucher od 20,00€ vrijedi kao dodatan popust za Wellness i SPA usluge u Yes to beauty SPA centru.

Vaučer vrijedi za tretmane koji traju 50 minuta ili dulje te se može iskoristiti tijekom boravka u hotelu i ne može se zamijeniti za gotovinu.

Besplatna izmjena datuma putovanja

 

Ako želite promijeniti datum putovanja u 2022. godini, Vašu rezervaciju možete prebaciti na drugi termin u 2021/2022 god. ovisno o raspoloživosti.

Promjenu termina odmora moguće je ostvariti do 4 dana prije dolaska bez obzira na uvjete rezervacije (izmjena datuma po važećem cjeniku za novi odabrani termin putovanja)

Mogućnost promjene datuma do 24h prije dolaska omogućujemo prema slijedećim uvjetima:

**Crveno upozorenje koje se odnosi za putovanja (najviša razina)

**ako ste Vi ili osobe koje putuju s Vama pozitivni na COVID-19 (nužno je dostaviti pozitivan nalaz testiranja)

** ako se hotel zatvori zbog ograničenja rada koje vlasti uvedu zbog pandemije bolesti COVID-19

**  u slučaju državne odluke o samoizolaciji prilikom povratka u matičnu državu, tijekom Vašeg boravka, Hotel će odobriti besplatno prijevremeno mijenjanje datuma.