Covid-19 update - Više
Datum dolaska:
Datum odlaska:
Pristupni kôd (opcija):

Promijeni/Otkaži rezervaciju »

Hotel Plaža Omiš

Vaše zadovoljstvo je naš izazov

Hotel Plaža**** Omiš nalazi se na atraktivnoj lokaciji uz more i rijeku, uz glavnu gradsku pješčanu plažu, u neposrednoj blizini stare gradske jezgre i u ugodnom mediteranskom okruženju.

Hotel Plaža svojim gostima nudi toplo i srdačno okruženje, visoku kvalitetu usluge i sadržaje koji će u potpunosti zadovoljiti Vaše potrebe za opuštanjem i odmorom od svakodnevnice.

Hotel Plaža nudi smještaj u udobnim i elegantno opremljenim sobama, iznimno kvalitetnu gastro ponudu u buffet restoranu s prekrasnom terasom uz more, kao i u tradicionalnoj Gusarskoj konobi s bogatom ponudom mediteranskih specijaliteta. Provedite opuštajuće trenutke u našem wellness centru, fitness sobi ili na krovnoj vanjskoj terasi s whirpoolom.

Hotel Plaža raspolaže elegantno i visoko tehničkim opremljenim kongresnim prostorima  te je, zahvaljujući svom izuzetnom položaju, pogodan za organizaciju konferencija, seminara, poslovnih sastanaka, vjenčanja, banketa i drugih sličnih događanja.

Hotel Plaža je također idealno mjesto za Vaša poslovna putovanja, kao i za organizirane izlete. Otkrijte čari grada Omiša, jedinstvenog po svom položaju na rijeci i moru, okruženog planinama. Prošetajte ulicama i upoznajte ljepotu stare gradske jezgre, kao i veličanstvenu ljepotu kanjona rijeke Cetine.

Za sve Vaše potrebe, naše ljubazno i stručno osoblje Vam stoji na raspolaganju. Radujemo se Vašem dolasku.

Odmorite se

Standard sobe

Standard sobe na strani ulice pružaju pogled na stari dio grada Omiša, kojim dominira prekrasna drevna tvrđava Mirabella (Peovica) i impozantne planine koje se izdižu nad gradom. S balkona Vaše sobe udahnite duh prošlih vremena grada gusara i osjetite „šušur“ starih gradskih ulica.

Extra udobnost

Suites

Opustite se uz šum morskih valova, udahnite svježi morski zrak  i pronađite svoje savršeno mjesto pod zvijezdama za odmor i bijeg od svakodnevnice. Suite se sastoji od spavaće sobe  s bračnim krevetom i odvojenog dnevnog boravka sa sjedećim garniturama koje se koriste kao pomoćni ležaj, idealan odabir za ugodan obiteljski odmor s djecom.

Potražite u našem hotelu

Slobodno se obratite našem osoblju, rado će vas savjetovati

Za sve Vaše potrebe, naše ljubazno i stručno osoblje Vam stoji na raspolaganju. Radujemo se Vašem dolasku.

Hotel Plaža Omiš
Trg kralja Tomislava 6
21310 Omiš
Recepcija: + 385 21 755 260
Whatsapp: +385 91 1962 221
Skype: hotelplazaomis
Rezervacije
Katia Barač
+ 385 21 755 260
+ 385 21 755 261
sales@editori.hr/demo/hotel
Aktivnosti i eventi
sales@editori.hr/demo/hotel

Hotel Plaža Omiš - Pratite nas

Hotel Plaža Duće - Pratite nas

Hotel Plaža | hotel