HOTEL PLAŽA OMIŠ Početna točka za nova iskustva HOTEL PLAŽA OMIŠ Udahnite miris Mediterana HOTEL PLAŽA OMIŠ Za ležeran suvremeni odmor HOTEL PLAŽA OMIŠ Besprijekorna usluga u ugodnom okruženju HOTEL PLAŽA OMIŠ Gusarska priča koju želite doživjeti HOTEL PLAŽA OMIŠ Vas partner za dobar posao

HOTEL PLAŽA OMIŠ

Smješten na atraktivnoj lokaciji uz more i rijeku

Hotel Plaža Omiš ****  nalazi se na atraktivnoj lokaciji uz more i rijeku, uz glavnu gradsku pješčanu plažu i u neposrednoj blizini stare gradske jezgre.

Hotel nudi smještaj u elegantno opremljenim sobama, kvalitetnu gastro ponudu u ugodnim ambijentima  restorana „Plaža“ i  „Gusarska konoba“ te caffe bara „Gradska kavana“, kao i opuštajuće trenutke u Wellness & Spa Yes to beauty. Neka naš hotel bude početna točka za nova iskustva i istraživanje ljepota Omiša.

Puno pažnje posvećujemo malim detaljima, kako u sobama tako i cijelom objektu. Želimo da se gosti osjećaju udobno te da im Hotel Plaža Omiš postane prvi odabir bilo da su u pitanju poslovne obveze, turistički odmor ili romantični vikend.

SOBE PO VAŠOJ MJERI

Koja soba je Vaša?

Otkrijte našu ponudu i rezervirajte smještaj već danas te uživajte u dodatnim pogodnostima.

UDOBNOST I KVALITETA

Sobe

Elegantno uređene sobe, zajedno sa svojom udobošću nude sve što je potrebno za luksuzan i opuštajući boravak

ZA CIJELU OBITELJ

Suite

Prostrani i namješteni u suvremenom mediteranskom stilu, ovi elegantni apartmani nude savršen odmor za roditelje s djecom

Otkrijte prednosti direktne rezervacije

Garancija najbolje cijene

Voucher 10% a la carte

Piće dobrodošlice

Besplatna izmjena datuma putovanja

SVE ŠTO MOŽETE POŽELJETI

Ponuda u našem hotelu

GASTRO UŽITAK

Restorani

STVARNA LJEPOTA

Wellness

POSEBAN DAN

Konferencije

OSJETI TRENUTAK

Doživljaji

NAJZANIMLJIVIJE I NAJNOVIJE

Zadnje vijesti i ponude

Izdvojite malo vremena i pogledajte naše najnovije vijesti i ponude.

Informacije o životu našeg hotela i osoblja, o našim uslugama, kao i o popustima i posebnim ponudama.

GARANCIJA NAJBOLJE CIJENE

RESTRIKCIJE HOTELI PLAŽA

Ako direktno rezervirate, garantiramo najbolju online cijenu. Ako u roku od 24 sata od rezervacije putem naše web stranice pronađete povoljniju cijenu, mi ćemo je uskladiti i pružiti još 5% popusta. Za dodatnu pomoć kontaktirajte nas na guestrelation@hotelplaza.hr

  • Konkurentna cijena mora biti dostupna preko Interneta pod istim uvjetima kao i ona na web stranici Hotela Plaža, mora biti za isti hotel, vrstu sobe, vrstu cijene, broj gostiju, datume, dužinu boravka i pravila otkaza.
  • Jamstvo se ne odnosi na web stranice koje nude netransparentne cijene i web stranice koje gostu ne potvrđuju naziv hotela i / ili vrstu smještajne jedinice tijekom postupka rezervacije.
  • Jamstvo se ne odnosi na nejavne cijene, unaprijed plaćene bonove, hotelske sobe koje se prodaju kao dio posebnih paketa, korporativne cijene, grupne cijene, cijene koje zahtijevaju članstvo u klubu ili drugoj organizaciji, izravne najave putem e-pošte ili druge cijene koje nisu dostupno široj javnosti. Pridržavamo pravo odbiti zahtjev ako dostupnost konkurentne cijene nije moguće neovisno potvrditi u trenutku obrade zahtjeva.
  • Jamstvo se ne odnosi na nijednu rezervaciju napravljenu u roku 48 sati od dolaska.
  • Jamstvo se ne odnosi na rezervacije rezervirane putem drugih web stranica. Ako je rezervacija rezervirana putem druge web stranice, ne odgovaramo za bilo kakve naknade povezane s otkazivanjem rezervacije.
  • Ako je konkurentna cijena u različitoj valuti od tečaja rezerviranog na web stranici Hotela Plaža, konkurentna cijena će se pretvoriti u istu valutu kao i tečaj ponuđen na našoj web stranici korištenjem tečaja objavljenog na www.hnb.hr, ako se nepodudarnost tečaja odnosi isključivo na izračun valute, zadržavamo pravo odbiti zahtjev.

Besplatna izmjena datuma putovanja

 

Ako želite promijeniti datum putovanja u 2022. godini, Vašu rezervaciju možete prebaciti na drugi termin u 2021/2022 god. ovisno o raspoloživosti.

Promjenu termina odmora moguće je ostvariti do 4 dana prije dolaska bez obzira na uvjete rezervacije (izmjena datuma po važećem cjeniku za novi odabrani termin putovanja)

Mogućnost promjene datuma do 24h prije dolaska omogućujemo prema slijedećim uvjetima:

**Crveno upozorenje koje se odnosi za putovanja (najviša razina)

**ako ste Vi ili osobe koje putuju s Vama pozitivni na COVID-19 (nužno je dostaviti pozitivan nalaz testiranja)

** ako se hotel zatvori zbog ograničenja rada koje vlasti uvedu zbog pandemije bolesti COVID-19

**  u slučaju državne odluke o samoizolaciji prilikom povratka u matičnu državu, tijekom Vašeg boravka, Hotel će odobriti besplatno prijevremeno mijenjanje datuma.