GASTRO

Doživljaj gastronomije u najboljem ruhu

Bilo da želite kušati ukusna jela ili se samo opustiti i uživati uz šalicu kave ili čašom koktela, naši restorani i barovi pružit će vam vrhunsku uslugu i jedinstveni ugođaj

 

HOTEL PLAŽA DUĆE

Restaurant&Pool bar Sunset

A la carte restoran Sunset oduševit će Vaša nepca okusima mediteranske kuhinje u modernom stilu.

RADNO VRIJEME:

POOL BAR: 09:00-00:00

RESTAURANT: 12:00-22:00

HOTEL PLAŽA DUĆE

Beach bar Plaža

Beach bar Plaža idealno je mjesto za jedinstveni osjećaj opuštanja. Uživajte u  osvježavajućim pićima, plivajte u kristalnom moru ili uživajte pod okriljem sunca na udobnim hotelskim ležaljkama.

RADNO VRIJEME:

10:00-18:00

 

HOTEL PLAŽA DUĆE

Restoran Plaža Duće

Započnite svoj dan bogatim doručkom i završite s ukusnom večerom te uživajte u širokom izboru mesnih i ribljih jela uz priloge, hladna i topla predjela, raznovrsno voće i slatki kutak.

HOTEL PLAŽA OMIŠ

Restoran Andante

Uživajte u ugodnom ambijentu restorana „ Plaža“ s prekrasnom ljetnom terasom, u neposrednoj blizini mora, uz bogati doručak i raznovrstan izbor domaćih i internacionalnih jela

HOTEL PLAŽA OMIŠ

Gusarska konoba

U savršenoj igri svjetla, drva i brodskih prozora, doživite osjećaj davnih gusarskih vremena, gusara u potpalublju spremnih za vrhunski gastronomski užitak u modernoj režiji našeg šefa kuhinje.

RADNO VRIJEME:

RESTAURANT: 12:00 – 23:00

HOTEL PLAŽA OMIŠ

Gradska kavana

U prizemlju hotela nalazi se hotelski bar „ Gradska kavana“ u kojem se okupljaju i domaći i gosti hotela kako bi zastali na čas i uživali u čašici razgovora, dogovarali poslove ili se jednostavno opustili.

RADNO VRIJEME:

07:00 – 24:00

STVARNA  LJEPOTA

Wellness

POSEBAN DAN

Eventi

OSJETI  TRENUTAK

Doživljaji