Covid-19 update - Više
Datum dolaska:
Datum odlaska:
Pristupni kôd (opcija):

Promijeni/Otkaži rezervaciju »

Hotel Plaža Duće

More i odmor kakav još niste probali

Novootvoreni hotel Plaža Duće Vas poziva da doživite prekrasan pogled na brački kanal i otok Brač. Ako gledate iz jednih od 103 prekrasne i moderne sobe s velikim balkonom, iz restorana ili sunčane terase s ležaljkama i jacuzzijom, mi smo uvjereni da će te uživati u pogledu i harmoniji plavog mora, otoka neba.

Do kraja se opustite u našem Wellness centru gdje će se naše stručne i ljubazne maserke pobrinuti za Vas. Idealno mjesto za Vaš zasluženi odmor.

Hotel Plaža**** Duće je novi hotel koji će po prvi puta primiti goste u travnju 2017. godine. Nalazi se na udaljenosti od 3km do živahnog gusarskog grada Omiš.

Hotel nudi svojim gostima 103 moderne i prostrane sobe s pogledom na more i balkonom, kao i vanjski i unutarnji bazen, Pool bar, Restaurant sa show cookingom i mnogo toga.

Najbolji odabir za Vaš zasluženi godišnji odmor.

Vaše mjesto za najbolji odmor

De-Lux soba

Svatko se želi u smještaju na odmoru osjećati opušteno kao kod kuće. Iznimno kvalitetni materijali i maksimalna udobnost naših kreveta, razmaziti će vas i omogućiti vam udobnost vlastitog doma i još puno više. Želja nam je da se svako jutro budite odmoreni, nasmijani i spremni za novi dan.

U našim sobama ćete se osjećati udobno

Superior soba

Nenametljiv dekor će vas odmaknuti od sterilnosti hotelskoga smještaja, a uz vrhunski visoki nivo higijene i čistoće nećete imati dojam kako je riječ o javnom prostoru. Uz sve to osigurali smo vam i najbolji pogled kojeg na godišnjem možete imati – pogled na more. Svih naših 100+ soba je okrenuto prema moru jer zbog mora ste prvenstveno i došli, zar ne?

Aktivnosti koje nudimo

Pripremili smo razne aktivnosti koje možete iskušati.

Aktivnosti u okolici

U suradnji s našim partnerima, nudimo razne aktivnosti.

 Kultura

Povijest
 Sport
 Relaksacija

Za sve informacije slobodno kontaktirajte naše osoblje koje će vas rado savjetovati.

Grad Split

Grad Dioklecijana udaljen svega 10km od našeg hotela, osjetite priču staru 1700 godina.

Zip Line

Kako vam zvuči ideja da visite na čeličnoj žici na visini od 150 metara iznad predivnog kanjona rijeke Cetine? A kada bi vam još rekli da na toj visini jurite brzinom od 65 km/h? Zadivljujuće zar ne?

Canyoning

Canyoning na Cetini je jedan od najboljih i najljepših avantura koje možete poduzeti u Hrvatskoj i izvan nje!

Klape u Omišu

Posjetite festival dalmatinskih klapa koji gotovo svake srpanjske večeri omiške ulice ispuni zvucima izvorne klapske pjesme, prepoznate i zaštićene od strane UNESCO-a.

Gusarske večeri

Vrhunac omiškog ljetnog šušura i turističke sezone odigrava se svake godine u prvim danima kolovoza. Posebna specifičnost Gusarskih večeri je ta da je pozornica – čitav grad.

Wellness

U idealnom spoju topline drveta, čvrstoće kamena i snazi vode pronaći ćete izgubljenu energiju, opustiti duh i tijelo uz profesionalnu njegu naših terapeuta.

Potražite u našem hotelu

Slobodno se obratite našem osoblju, rado će vas savjetovati

Hotel Plaža Duće
Luka III, Poljička cesta 79, Duće
21315 Dugi Rat
+385 21 783 350
Whatsapp: +385 99 296 2200
Skype: hotelplazaduce
Rezervacije
Stipe Kovačić
+385 21 783 350
+ 385 21 789 352
salesduce@hotelplaza.hr
Aktivnosti i događaji
salesduce@hotelplaza.hr

Hotel Plaža Omiš - Pratite nas

Hotel Plaža Duće - Pratite nas

Hotel Plaža | Hotel Duće