Deluxe Sobe

DELUX SOBA

Gdje jutarnje šalice kave dolaze s panoramskim pogledom na Jadransko more i otoke

Deluxe sobe smještene su od 9. do 14. kata hotela, veličine 32 m2. Smještene na samom vrhu hotela, pružaju jedan od najljepših pogleda na Jadransko more i otoke. Moderno dizajnirane i udobne sobe s prostranim bračnim ili dva odvojena kreveta, uz mogućnost postavljanja dodatnog ležaja ili dječjeg krevetića, pružiti će vam ugodan početak svakog dana.

 

DELUX SOBA

Osjetite luksuz u našim sobama

Za potpuno uživanje tu je kupaonica s dva umivaonika, sušilom za kosu, ogrtačem, papučama, walk-intušem i kadom sa staklenom pregradom koja Vam omogućava da uživate u pogledu na more. Za dobar početak dana, svaka Deluxe soba raspolaže aparatom za kavu, kako bi mogli uživati u jutarnjoj kavi s pogledom na Jadransko more.

Uz luksuznu kozmetiku Rituals, moći ćete doživjeti vlastite spa trenutke.

 

Q&A

Vrijeme prijave/Check In: 14:00 , Vrijeme odjave/ Check out :12:00

 

Prihvaćamo način plaćanja gotovinom ili kreditnim karticama (Visa, Mastercard, Diners, Maestro)

Vanjski parking ispred hotela je besplatan i ovisi o raspoloživosti. Parkiranje u garaži dostupno je uz nadoplatu od 12 EUR po danu i potrebna je prethodna rezervacija.

Ručnici za plažu za goste hotela su uključeni u cijenu smještaja i dostupni su na upit na recepciji hotela.

Boravak kućnih ljubimaca u hotelu Plaža Duće nije dozvoljen.

Niste pronašli odgovor na pitanje koje Vas zanima, slobodno nam se obratite pozivom na broj + 385 (0) 21783350 ili putem e-maila : salesduce@hotelplaza.hr

ISTRAŽITE SOBE I SUITE

Koja soba je vaša?

POGLED NA MORE

Sobe

Uživajte u našim moderno opremljenim sobama, veličine do 32m² s prostranim balkonom do 8m², pogledom na more i 50” televizijama sa screen mirroring tehnologijom.

PROSTRANI I LUKSUZNI

Suite

Uživajte u našim moderno opremljenim suitovima, veličine do 87m² s prostranim balkonom do 12m², za cijelu obitelj i 55” televizijama sa screen mirroring tehnologijom.

Tražite nešto drugačije? Provjerite naš drugi hotel!

CENTAR GRADA

GUSARSKA KONOBA

PLAŽA 50M