Wellness Bai Bien Obnovite svoje tijelo i duh Wellness Bai Bien Revitalizirajte svoja osjetila

WELLNESS & SPA

Izdvojite vrijeme samo za Vas

U našem Wellnessu Bai Bien izdvojite vrijeme samo za sebe, revitalizirajte svoja osjetila, obnovite svoje tijelo i duh uz raznime tretmane koje smo pripremili za vaše potpuno opuštanje.

 

wellness_duce

TERMALNA ZONA

Opuštanje u sauni nudi niz zdravih učinaka na vaše tijelo i um, te prednjači pred svim drugim metodama detoksikacije tijela.

Finska sauna:

Finska sauna je drvena prostorija zagrijana na temperaturu između 70°C do 100°C, dok se vlažnost postiže polijevanjem vode preko vrućeg kamenja. Pripada grupi suhih sauna te je korisna za detoksikaciju organizma, kondicioniranje krvnih žila i srca i psihofizičko opuštanje.

Infracrvena sauna:

Infracrvena sauna napravljena je mekog drveta s mirisnim smolama koje imaju relaksirajući ugođaj, s kapacitetom do 4 osobe. Temperatura se kreće od 60 do 230°C, zbog čega odgovara i onima koji ne podnose visoke temperature klasične saune. Boravak podrazumijeva najviše 30 minuta.

Turska kupelj:

Turska kupelj ili sauna jedna je od najstarijih oblika opuštanja i čišćenja organizma, čija pravilna upotreba ima veoma relaksirajući učinak na um i tijelo. Temperatura turske kupelji iznosi od 40°C do 50°C, dok relativna vlažnost iznosi između 70% do 100%, čime predstavlja saunu s potpuno različitim učinkom jer osim poticanja znojenja i detoksikaciju loših tvari iz organizma, služi za hidrataciju kože te revitalizaciju dišnih puteva.

RADNO VRIJEME: 08:00-21:00

wellness_duce2

BAZENI I JACUZZI

Kako bi mogli zaroniti u oblik opuštanja kakav zaslužujete, Hotel Plaža Duće u svojoj ponudi nudi prostrani unutarnji i vanjski bazen. Upotreba ručnika, ležaljki za sunčanje i suncobrana na bazenu za goste hotela uključena je u cijenu smještaja.

Unutarnji bazen​
Površina: 60m2 ​/ Dubina: 1,30m

 

Vanjski bazen
Površina: 110m2 / Dubina: 1,30m

Vrsta vode: slatka voda

 

Dječji bazen
Dubina: 0,45m

 

Jacuzzi
Temperatura: 36°C

 

RADNO VRIJEME:

BAZENI I JACUZZI:08:00-21:00

Plaza_Duce_teretana

FITNESS

Moderno opremljena fitness soba kreirana je za sve goste koji žele biti aktivni i za vrijeme odmora u hotelu. Teretana je opremljena spravama za aerobno vježbanje, spravama za dizanje utega te opremom za funkcionalno vježbanje. Na vanjskom području nalaze se sprave za istezanje koje su savršene pri vježbanju na otvorenom.

RADNO VRIJEME: —-

TRETMANI

Priuštite si tretman kakav zaslužujete i posvetite vrijeme sebi

Sveobuhvatan niz masaža i kozmetičkih tretmana za potpuno uživanje. Proširite svoje spa iskustvo prije ili poslije tretmana kupanjem u našem grijanom zatvorenom bazenu, uživanjem u jacuzziu ili obnovite tijelo u našim saunama.

Iznenadite Vaše prijatelje, obitelj ili kolege.

Bilo da je u pitanju klasična masaža, manikura ili tretman njege lica, poklon bon za uživanje u našem wellness centru idealan je poklon za svaku prigodu.

GASTRO  UŽITAK

Restorani

POSEBAN DAN

Proslave

OSJETI TRENUTAK

Doživljaj

PRAVILNIK ZA BAZEN

 1. Nema spasioca na bazenu
 2. Unutarnji bazen otvoren je od 08:00-21:00
 3. Vanjski bazen otvoren je od 09:00-21:00
 4. Potrebno tuširanje prije ulaska u bazen ili jacuzzi
 5. Zabranjeno ronjenje
 6. Zabranjeno trčanje ili skakanje
 7. Djeca ispod 12 godina trebaju biti u pratnji punoljetne osobe
 8. Bazen je namjenjen samo za goste hotela
 9. Hotel nije odgovoran za sve korisnike bazena
 10. Zabranjeno konzumiranje hrane i pića u bazenu
 11. Zabranjeno korištenje staklenih čaša pokraj bazena

PRAVILNIK KORIŠTENJA TERETANE