WELLNESS & SPA CENTAR YES TO BEAUTY Obnovite svoje tijelo i duh WELLNESS & SPA CENTAR YES TO BEAUTY Revitalizirajte svoja osjetila

WELLNESS & SPA

Izdvojite vrijeme samo za sebe

U našem Wellness & Spa centru izdvojite vrijeme samo za sebe, revitalizirajte svoja osjetila, obnovite svoje tijelo i duh uz razne tretmane koje smo pripremili za vaše potpuno opuštanje.

Pronađite harmoniju i prepustite se Wellness uživanju u opuštajućem ambijentu uz raznoliku ponudu masaža (tajlandska, sportska, hot stone…), Wellness rituala, tretmana njege lica i tijela, usluga manikure, pedikure, depilacije i njege obrva.

Proširite svoje spa iskustvo prije ili poslije tretmana uživanjem u jacuzziju, na bazenu ili obnovite tijelo u našim saunama. Osvježenje potražite u našem vitality baru s osvježavajućim napitcima i organskim čajevima. A sve to možete pokloniti dragoj osobi Spa poklon bonom.

Izdvojite vrijeme za sebe i doživite neprocjenjiv osjećaj osvježenja, odmora i dobrih vibracija, u ugodnom okruženju i uz savjete vrhunskih spa terapeuta.

WELLNESS & SPA

REZERVACIJA TERMINA

E-MAIL: duce@yestobeauty.hr

TELEFON: +385 (0) 21 783 353

ADRESA: Luka III, Poljička cesta 79, Duće, 21315 Dugi Rat

Massage1

TRETMANI

Odaberite integrirane programe ljepote, Wellness rituale, tretmane njege lica i tijela, specijalne tehnike masaža (tajlandska, sportska, hot stone…), usluge manikure, pedikure, depilacije i njege obrva. Proširite svoje spa iskustvo prije ili poslije tretmana uživanjem u jacuzziju, bazenu ili obnovite tijelo u našim saunama – finskoj, infracrvenoj i turskoj sauni. Osvježenje potražite u našem vitality baru s osvježavajućim napitcima i organskim čajevima. A sve to možete i pokloniti dragoj osobi Spa poklon bonom.

RADNO VRIJEME: 08:30 – 19:30

wellness_duce

Spa zona

Yes to beauty Spa oaza sadrži finsku saunu, infracrvenu saunu i tursku kupelj. SPA – skraćenica od latinskog izraza ‘SANUS PER AQUAM’, što u prijevodu znači ZDRAVLJE KROZ VODU. Opustite se i uživajte u blagodatima spa zone.

RADNO VRIJEME: 08:30 – 19:30

wellness_duce2

BAZENI I JACUZZI

Kako bi mogli zaroniti u oblik opuštanja kakav zaslužujete, Hotel Plaža Duće u svojoj ponudi nudi prostrani unutarnji i vanjski bazen. Upotreba ručnika, ležaljki za sunčanje i suncobrana na bazenu za goste hotela uključena je u cijenu smještaja.

Unutarnji bazen​
Površina: 60m2 ​/ Dubina: 1,30m

 

Vanjski bazen
Površina: 110m2 / Dubina: 1,30m

Vrsta vode: slatka voda

 

Dječji bazen
Dubina: 0,45m

 

Jacuzzi
Temperatura: 36°C

 

RADNO VRIJEME:

BAZENI I JACUZZI: 08:30 – 19:30

CJENIK

Integrirani programi ljepote, tretmani njege lica i tijela te bogat izbor specijalnih tehnika masaže. Isprobajte naše jedinstvene masaže i Wellness rituale koji će vam pružiti osjećaj duboke relaksacije, revitalizacije i ugode te uspostaviti ravnotežu duha i tijela.

NAŠI PROIZVODI

Proizvode koje koristimo u tretmanima možete nastaviti koristiti i kod kuće!

U našim tretmanima koristimo pažljivo odabrane proizvode luksuznih svjetskih brendova koje možete nastaviti koristiti i kod kuće. Naši Spa terapeuti uvijek su Vam na raspolaganju za sve beauty savjete, kao i savjete vezane za preporuku proizvoda prema Vašem tipu kože. U našoj ponudi možete pronaći luksuzne svjetske proizvode poput: luksuznog spa & beauty brenda Omorovicza, organskog brenda Voya, inovativnog talijanskog beauty brenda Diego Dalla Palma Professional, organskog spa brenda BCL, spa brenda Themae Paris, organskog brenda Orgaid i brojne druge.

Ponudu naših proizvoda možete potražiti u brošuri.

GASTRO  UŽITAK

Restorani

POSEBAN DAN

Proslave

OSJETI TRENUTAK

Doživljaj

PRAVILNIK ZA BAZEN

 1. Nema spasioca na bazenu
 2. Unutarnji bazen otvoren je od 08:00-21:00
 3. Vanjski bazen otvoren je od 09:00-21:00
 4. Potrebno tuširanje prije ulaska u bazen ili jacuzzi
 5. Zabranjeno ronjenje
 6. Zabranjeno trčanje ili skakanje
 7. Djeca ispod 12 godina trebaju biti u pratnji punoljetne osobe
 8. Bazen je namjenjen samo za goste hotela
 9. Hotel nije odgovoran za sve korisnike bazena
 10. Zabranjeno konzumiranje hrane i pića u bazenu
 11. Zabranjeno korištenje staklenih čaša pokraj bazena