WELLNESS & SPA

Izdvojite vrijeme samo za sebe

U našem Wellness & Spa centru izdvojite vrijeme samo za sebe, revitalizirajte svoja osjetila, obnovite svoje tijelo i duh uz razne tretmane koje smo pripremili za vaše potpuno opuštanje.

Pronađite harmoniju i prepustite se Wellness uživanju u opuštajućem ambijentu uz raznoliku ponudu masaža (tajlandska, sportska, hot stone…), Wellness rituala, tretmana njege lica i tijela, usluga manikure, pedikure, depilacije i njege obrva.

Proširite svoje spa iskustvo prije ili poslije tretmana uživanjem u jacuzziju, na bazenu ili obnovite tijelo u našim saunama. Osvježenje potražite u našem vitality baru s osvježavajućim napitcima i organskim čajevima. A sve to možete pokloniti dragoj osobi Spa poklon bonom.

Izdvojite vrijeme za sebe i doživite neprocjenjiv osjećaj osvježenja, odmora i dobrih vibracija, u ugodnom okruženju i uz savjete vrhunskih spa terapeuta.

WELLNESS & SPA

Massage1

TRETMANI

Odaberite integrirane programe ljepote, Wellness rituale, tretmane njege lica i tijela, usluge manikure, pedikure, depilacije i njege obrva. Proširite svoje spa iskustvo prije ili poslije tretmana uživanjem u jacuzziju, bazenu ili obnovite tijelo u našim saunama – finskoj, infracrvenoj i turskoj sauni. Osvježenje potražite u našem vitality baru s osvježavajućim napitcima i organskim čajevima. A sve to možete i pokloniti dragoj osobi Spa poklon bonom.

wellness_duce

Spa zona

Spa oaza sadrži finsku saunu, infracrvenu saunu i tursku kupelj. SPA – skraćenica od latinskog izraza ‘SANUS PER AQUAM’, što u prijevodu znači ZDRAVLJE KROZ VODU. Opustite se i uživajte u blagodatima spa zone.

wellness_duce2

BAZENI I JACUZZI

Kako bi mogli zaroniti u oblik opuštanja kakav zaslužujete, Hotel Plaža Duće u svojoj ponudi nudi prostrani unutarnji i vanjski bazen. Upotreba ručnika, ležaljki za sunčanje i suncobrana na bazenu za goste hotela uključena je u cijenu smještaja.

UNUTARNJI BAZEN        

Površina: 60m2                       

Dubina:  1,30m        

  

VANJSKI BAZEN    

Površina: 110m2         

Dubina:  1,30m

Vrsta vode: slatka voda

 

DJEČJI BAZEN

Dubina: 0,45m

 

UNUTARNJI JACUZZI

Temperatura: 34°C

 

VANJSKI JACUZZI

Temperatura: 34°C

 

RADNO VRIJEME: 08:00 – 21:00

GASTRO  UŽITAK

Restorani

POSEBAN DAN

Proslave

OSJETI TRENUTAK

Doživljaj