Superior suite

SUPERIOR SUITE

Jedinstveno iskustvo odmora

Superior Suite smješteni su na 1. i 2. katu hotela, prostiru se na 60 m2 te svaki Suite ima balkon s djelomičnim pogledom na more. Superior Suite ima i dnevni boravak s udobnim kaučem, idealnog za dodatni ležaj.

 

SUPERIOR SUITE

Jedinstveno iskustvo odmora

Za savršeni komfor svaki suite raspolaže luksuzno opremljenom kupaonicom s dva umivaonika, kadom, walk-in tušem, zasebnim zahodom, sušilom za kosu, ogrtačem, papučama i kozmetikom visoke kvalitete.

 

Q&A

Vrijeme prijave/Check In: 14:00 , Vrijeme odjave/ Check out :12:00

 

Prihvaćamo način plaćanja gotovinom ili kreditnim karticama (Visa, Mastercard, Diners, Maestro)

Vanjski parking ispred hotela je besplatan i ovisi o raspoloživosti. Parkiranje u garaži dostupno je uz nadoplatu od 12 EUR po danu i potrebna je prethodna rezervacija.

Ručnici za plažu za goste hotela su uključeni u cijenu smještaja i dostupni su na upit na recepciji hotela.

Boravak kućnih ljubimaca u hotelu Plaža Duće nije dozvoljen.

Niste pronašli odgovor na pitanje koje Vas zanima, slobodno nam se obratite pozivom na broj + 385 (0) 21783350 ili putem e-maila : salesduce@hotelplaza.hr

ISTRAŽITE SOBE I SUITE

Koja soba je vaša?

POGLED NA MORE

Sobe

Uživajte u našim moderno opremljenim sobama, veličine do 32m² s prostranim balkonom do 8m², pogledom na more i 50” televizijama sa screen mirroring tehnologijom.

PROSTRANI I LUKSUZNI

Suite

Uživajte u našim moderno opremljenim suitovima, veličine do 87m² s prostranim balkonom do 12m², za cijelu obitelj i 55” televizijama sa screen mirroring tehnologijom.

Tražite nešto drugačije? Provjerite naš drugi hotel!

CENTAR GRADA

GUSARSKA KONOBA

PLAŽA 50M