BreakfastRestaurant1

Restoran Andante

Doživite izvorni gastro doživljaj regije na suvremen način

Uživajte u ugodnom ambijentu restorana s prekrasnom ljetnom terasom, u neposrednoj blizini mora, uz bogati doručak i raznovrstan izbor domaćih i internacionalnih jela za vrijeme večere.

Dopustite da razmazimo Vaša nepca bogatom i raznolikom ponudom ribljih i mesnih jela te se zasladite domaćim kolačima ili svježim voćem. Uz dobru hranu dolazi i dobro vino koje će Vam naši stručni konobari vrlo rado poslužiti.

GusarksaKonobaDetalj2a

Gusarska konoba

Inspirirajte se našim jelima

U savršenoj igri svjetla, drva i brodskih prozora, doživite osjećaj davnih gusarskih vremena u ugodnom ambijentu restorana Gusarska konoba u sklopu Hotela Plaža Omiš ****.

Upustite se u avanturu mediteranskih okusa te svoje zadovoljstvo podijelite s obitelji, prijateljima ili poslovnim partnerima.

Vrhunski pripremljena jela tradicionalne nacionalne kuhinje, kao i kvalificiranost osoblja restorana, pružit će vam nezaboravan doživljaj uživanja u hrani u prekrasnom ambijentu uređenom poput unutrašnjosti drevnog gusarskog broda.

Radno vrijeme: 12:00 h – 23:00 h

Cafe-Bar2

Gradska kavana

Za dobar početak dana

U prizemlju hotela nalazi se hotelski bar „ Gradska kavana“ gdje se okupljaju i domaći i gosti hotela kako bi zastali na čas i uživali u čašici razgovora, dogovarali poslove ili se jednostavno opustili.

Započnite jutro na terasi hotela uz espresso i svježe ocijeđeni sok od naranče. Kavu i čaj spravljaju vješte ruke naših barista, a u ponudi imamo svježe cijeđene sokove, vrhunska vina, koktele te odličan izbor sladoleda i domaćih kolača.

Radno vrijeme: 07:00 h – 00:00 h

STVARNA LJEPOTA

Wellness

POSEBAN DAN

Konferencije

OSJETI TRENUTAK

Doživljaji