HOTELI PLAŽA

TKO SMO MI?

Hoteli Plaža moderno su opremljeni hoteli s 4 zvjezdice u Omišu i Dućama pokraj Omiša. Od trenutka otvaranja, prema iskustvima naših gostiju impresioniramo profesionalnom uslugom, brojnim sadržajima, čistoćom  i posvećenosti detaljima.

Pružanje hotelske usluge usredotočeno je na zadovoljstvo gosta i kvalitetu njegova boravka.

Bilježimo niz nagrada i priznanja, što možemo zahvaliti našem  predanom timu, kao najvrijednijem potencijalu u provođenju misije i vizije te stvaranju vrijednosti tvrtke.

karijere

ZAŠTO ODABRATI UPRAVO NAŠE HOTELE ZA RAZVOJ POSLOVNE KARIJERE?

Sukladno anketama o zadovoljstvu zaposlenika, koje provodima svake godine u svrhu poboljšanja zadovoljstva i napretka, 95% naših zaposlenika izjavljuje da vrlo i potpuno zadovoljni s radom kod nas.

STIMULATIVNA PRIMANJA

TIMSKI RAD

NAJDUŽI SEZONSKI UGOVORI, i do 12 mjeseci

UGODNA RADNA ATMOSFERA

MOGUĆNOST STALNOG ZAPOSLENJA

EDUKACIJE I PROFESIONALNO   USAVRŠAVANJE

NAGRADE I BONUSI

UKLJUČEN TOPLI OBROK

Postanite dio našeg tima!

OTVORENA MOLBA

Zahvaljujući kontinuiranom rastu naše tvrtke, tražimo ljude koji su motivirani, sposobni, snalažljivi te vole rad s ljudima i rad u turizmu. Ono što mi nudimo su redovna primanja, ugovore i do 12 mjeseci, timski rad, izazovan i dinamičan posao te niz edukacija i usavršavanje vještina. Provjerite naše otvorene natječaje ili pošaljite otvorenu molbu. Prijavu možete izvršiti ispunjavanjem online obrasca ili putem e-maila zaposljavanje@hotelplaza.hr

Vaš uspjeh je naš uspjeh!