Kongresne dvorane

Novouređeni i multifunkcionalni kongresni centar u potpunosti se može prilagoditi zahtjevima klijenata.

ORGANIZACIJA
KONGRESA

Novouređeni i multifunkcionalni kongresni centar u potpunosti se može prilagoditi zahtjevima klijenata. Nudimo organizacije kongresa, seminara, svečanih domjenaka, banketa i vjenčanja.

Sve dvorane imaju mogućnost višenamjenskih postava i to od klasične kino postave, učionice, gala večere i prijema, do toga da se mogu iznajmiti kao prazan prostor za potrebe većih i manjih događanja.

Kapaciteti dvorana:

  • Dvorana Plaža: 300 osoba.
  • Dvorana Mirabela: 60 osoba
  • Dvorana Cetina: 40 osoba

Također Vam nudimo najnoviju i najkvalitetniju tehničku opremu za Vaša događanja, od jednostavne bijele ploče do opreme za videokonferencije i simultano prevođenje.

U svim je kongresnim dvoranama „prisutna dnevna svjetlost“ koja uz najmoderniju Led rasvjetu može pružiti savršeni ugođaj.

NAJNOVIJA I
NAJKVALITETNIJA TEHNIKA

Dvorana Plaža:

Glavna dvorana Plaža ima mogućnost promijene Led svjetlosti u 24 različite boje i nijanse. Dvorana je opremljena s 3 kamere u HD rezoluciji. Kamere mogu snimiti cijelo događanje, te će događanje biti spremljeno na DVD-u ili će se uživo uploadati na internet stranicu.

Dvorana Mirabela i Cetina:

Naše najmanje dvorane su idealne za manje sastanke i seminare, opremljene su zvučnicima s mogućnošću spajanja mikrofona koje zbog dobre akustike nisu potrebni. Za idealnu postavu stolova kao i ponudu nas slobodno kontaktirajte.

____________

Nudimo Vam i široki izbor hrane i pića; od jednostavne dobrodošlice do najsofisticiranije večere. Naš je cilj zadovoljiti potrebe klijenta pružajući kvalitetan, brz i učinkovit odgovor i uslugu u svakom trenutku.

Posebnosti kongresnog centra hotela Plaža:

  • informativni pult za registraciju sudionika u Lobbyu koji povezuje sve dvorane
  • Lobby koji spaja sve dvorane koji služi za idealan predah između događanja
  • suvremena tehnička oprema
  • 3 stropne kamere koje omogućuju snimanje događaja u HD rezoluciji
  • LED rasvjeta s mogućnošću promjena boja

Za sva pitanja oko organizacije raznih događanja, slobodnih termina i cijena slobodno se obratite putem kontakt forme. Naše ljubazno osoblje će Vam pomoći u svakom trenutku.

 

Hotel Plaža | Kongresne dvorane