WELLNESS & SPA CENTAR 

Priuštite sebi nezaboravne trenutke opuštanja i užitka

Pronađite nas na prvom katu hotela Plaža i odvojite vrijeme samo za sebe! Revitalizirajte svoja osjetila, obnovite svoje tijelo i duh u opuštajućem ambijentu koji je oblikovan u skladu s potrebama modernog čovjeka.

Isprobajte specijalne tehnike masaža, tretmane lica i tijela te proširite svoje spa iskustvo prije ili poslije tretmana  uživanjem u jacuzziju ili obnovite tijelo u našim saunama.

Odvojite vrijeme za sebe i doživite neprocjenjiv osjećaj osvježenja, odmora i dobrih vibracija, u ugodnom okruženju i uz savjete vrhunskih spa terapeuta.

WELLNESS & SPA CENTAR 

Wellness2-2

TRETMANI

Odaberite integrirane programe ljepote, Wellness rituale, tretmane njege lica i tijela, specijalne tehnike masaža , usluge manikure, pedikure, depilacije i njege obrva. Proširite svoje spa iskustvo prije ili poslije tretmana uživanjem u jacuzziju ili obnovite tijelo u našim saunama, turskoj kupelji, tuševima ili toploj klupi za relaksaciju. Osvježenje potražite u našem vitality baru s osvježavajućim napitcima i organskim čajevima. A sve to možete i pokloniti dragoj osobi Spa poklon bonom.

 

 

 

FinishSauna2a

SPA & RELAX ZONA

Yes to beauty Spa oaza sadrži finsku saunu, tursku kupelj, Jacuzzi, tuševe i toplu klupu za relaksaciju. SPA – skraćenica od latinskog izraza ‘SANUS PER AQUAM’, što u prijevodu znači ZDRAVLJE KROZ VODU. Opustite se i uživajte u blagodatima spa zone.

GASTRO UŽITAK

Restorani

POSEBAN DAN

Eventi

OSJETI TRENUTAK

Doživljaj