WELLNESS & SPA CENTAR „YES TO BEAUTY“
Priuštite sebi nezaboravne trenutke opuštanja i užitka
WELLNESS & SPA CENTAR „YES TO BEAUTY“
Priuštite sebi nezaboravne trenutke opuštanja i užitka

WELLNESS & SPA CENTAR „YES TO BEAUTY“

Priuštite sebi nezaboravne trenutke opuštanja i užitka

Pronađite nas na prvom katu hotela Plaža i odvojite vrijeme samo za sebe! Revitalizirajte svoja osjetila, obnovite svoje tijelo i duh u opuštajućem ambijentu koji je oblikovan u skladu s potrebama modernog čovjeka.

Isprobajte specijalne tehnike masaža, tretmane lica i tijela te proširite svoje spa iskustvo prije ili poslije tretmana  uživanjem u jacuzziju ili obnovite tijelo u našim saunama.

Odvojite vrijeme za sebe i doživite neprocjenjiv osjećaj osvježenja, odmora i dobrih vibracija, u ugodnom okruženju i uz savjete vrhunskih spa terapeuta.

WELLNESS & SPA CENTAR „YES TO BEAUTY“

REZERVACIJA TERMINA

E-MAIL: omis@yestobeauty.hr

TELEFON: +385 (0) 21 755 263

ADRESA: Trg kralja Tomislava 6, 21310 Omiš

Wellness2-2

TRETMANI

Odaberite integrirane programe ljepote, Wellness rituale, tretmane njege lica i tijela, specijalne tehnike masaža (tajlandska, sportska, hot stone…), usluge manikure, pedikure, depilacije i njege obrva. Proširite svoje spa iskustvo prije ili poslije tretmana uživanjem u jacuzziju ili obnovite tijelo u našim saunama, turskoj kupelji, tuševima ili toploj klupi za relaksaciju. Osvježenje potražite u našem vitality baru s osvježavajućim napitcima i organskim čajevima. A sve to možete i pokloniti dragoj osobi Spa poklon bonom.

RADNO VRIJEME: 08:30 – 19:30

FinishSauna2a

SPA & RELAX ZONA

Yes to beauty Spa oaza sadrži finsku saunu, tursku kupelj, Jacuzzi, tuševe i toplu klupu za relaksaciju. SPA – skraćenica od latinskog izraza ‘SANUS PER AQUAM’, što u prijevodu znači ZDRAVLJE KROZ VODU. Opustite se i uživajte u blagodatima spa zone.

RADNO VRIJEME: 08:30 – 19:30

POKLON BON

Poklonite nezaboravno iskustvo spa poklon bonom!

Želite nekome uljepšati rođendan, blagdane ili godišnjicu? Potrebna Vam je ideja za poklon za Valentinovo, Majčin dan ili Božić? Želite poklon za mladence kojima ćete priuštiti odmor, njegu i opuštanje nakon stresnih priprema za vjenčanje? Želite nagraditi vjerne poslovne partnere i zaposlenike koji najviše pridonose Vašem poslovnom uspjehu?

Izaberite nešto iz naše bogate ponude, od tretmana njege lica i tijela, masaža, wellness rituala do gotovih wellness paketa. Ako niste sigurni koji biste wellness tretman poklonili, uplatite određeni kunski iznos i prepustite osobi koju darujete da izabere željeni tretman. Poklon bon za uživanje u našem Wellness centru idealan je poklon za svaku prigodu!

 

E-MAIL: omis@yestobeauty.hr

TELEFON: +385 (0) 21 755 263

NAŠI PROIZVODI

Proizvode koje koristimo u tretmanima možete nastaviti koristiti i kod kuće!

U našim tretmanima koristimo pažljivo odabrane proizvode svjetskih brendova koje možete nastaviti koristiti i kod kuće. Naši Spa terapeuti uvijek su Vam na raspolaganju za sve beauty savjete, kao i savjete vezane za preporuku proizvoda prema Vašem tipu kože. U našoj ponudi možete pronaći svjetske proizvode poput: spa & beauty brenda Omorovicza, organskog brenda Voya, inovativnog talijanskog beauty brenda Diego Dalla Palma Professional, organskog spa brenda BCL, spa brenda Themae Paris, organskog brenda Orgaid i brojne druge.

Ponudu naših proizvoda možete potražiti u brošuri.

GASTRO UŽITAK

Restorani

POSEBAN DAN

Eventi

OSJETI TRENUTAK

Doživljaj