Naš glavni prioritet – Naši gosti: COVID-19 nadopune i proširena otkazna politika

 

 

Dragi gosti,

S obzirom na utjecaj COVID-a 19 na naš svakodnevni život, na način na koji radimo i putujemo, prilagođavali smo našu otkaznu politiku zadnjih par tjedana sukladno razvoju pandemije. Ažurirali smo svoju politiku kako bi svojim gostima pružili maksimalnu fleksibilnost koju možemo ponuditi u ovim izazovnim vremenima.

 

 

Naša otkazna politika

Individualne rezervacije

  • za goste s postojećim rezervacijama, uključujući i rezervacije s unaprijed plaćenim iznosima koje su obično restriktivnije, za dolaske između danas i 30. lipnja 2020. omogućit ćemo potpune promjene ili otkazivanje bez naknade do 24 sata prije dolaska .
  • Također ćemo omogućiti našim gostima s već postojećim rezervacijama opciju da promijene svoje datume rezervacija s potpunom promjenom ili otkazivanjem bez naknade do 24 sata prije dolaska.
  • U slučaju da Vaša ili hrvatska državna ograničenja budu vrijedila u vrijeme Vašeg zakazanog dolaska omogućiti ćemo besplatno otkazivanje
  • Gostima koji su rezervirali putem online putničkih agencija ili ostalih posrednika preporučamo da se obrate svom pružatelju usluga za informacije o njihovim pravilima.

Nastaviti ćemo pažljivo motriti situaciju i u skladu s tim prilagođavati ćemo našu politiku.

 

 

Vaša sigurnost na putovanju

Svjesni smo da COVID-19 od svih nas zahtijeva da budemo pažljiviji dok prolazimo kroz redovne aktivnosti te smo Vas željeli obavijestiti o tome što radimo u Hotelima Plaža kako bismo svojim gostima i zaposlenicima pružili potpunu sigurnost.

Iznimno se trudimo s održavanjem najviših standarda čistoće i higijene. Kao odgovor na koronavirus (COVID-19), poduzeli smo dodatne mjere razvijene u suradnji s globalnim i lokalnim javnim zdravstvenim tijelima kako bismo još dodatno poboljšali naše protokole za čišćenje i higijenu.

  • Naši zaposlenici dobivaju stalne upute i slijede operativne protokole.
  • Povećali smo učestalost čišćenja javnih površina (uključujući predsoblje, dizala, ručke na vratima, javne kupaonice itd.) I
  • Nastaviti ćemo prilagođavati uslugu hrane i pića skladno preporukama o sigurnosti hrane.
  • Povećali smo primjenu antibakterijskih sredstava za čišćenje ruku

 

 

Kada rezervirate, rezervirajte s povjerenjem!

Gosti koji rezerviraju nove rezervacije za bilo koji budući datum dolaska u ovoj godini mogu koristiti našu novu politiku otkazivanja koja omogućava 100% besplatno otkazivanje do 3 dana prije dolaska.

 

 

Rezervacija s povjerenjem znači uživati ​​u našim fleksibilnim pravilima otkazivanja, dok donosimo najbolje odluke za Vas i Vašu obitelj, uz saznanje da radimo sve kako bismo Vaše planiranje odmora učinili što bezbrižnijim.

Pomno pratimo Svjetsku zdravstvenu organizaciju (WHO), centre za kontrolu i prevenciju bolesti i lokalne zdravstvene agencije za najnovija zbivanja u vezi s COVID-19 te slijedimo upute vladinih i javno zdravstvenih službenika.

 

 

U hotelima Plaža vjerujemo da je u izazovnim vremenima poput ovih, najviše potrebna snaga gostoprimstva .

Znajući da se i Vi suočavate s mnogo toga u ovom izazovnom razdoblju, nadamo se da ćemo Vam olakšati s našim novim uvjetima rezervacija i pružiti Vam pogled u svjetlija vremena koja su pred nama.

 Hvala na podršci ,

 Vaš Hotel Plaža tim

“Ostanite kod kuće sada kako biste kasnije uživali u putovanju.”

 

Kontakt Hotel Omiš

 


 

Trg kralja Tomislava 6
21310 Omiš
Hrvatska
Telefon: + 385 21 755 260
E-mail: sales@hotelplaza.hr

 

Kontakt Hotel Duće

 


 

Luka III, Poljička cesta 79, Duće
21315 Dugi Rat
Hrvatska
Telefon: +385 21 783 350
E-mail: salesduce@hotelplaza.hr

 

Hotel Plaža | Covid-19