Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku 2022.

S ponosom objavljujemo da je hotel Plaža Duće dobitnik nagrade Turistički cvijet-kvaliteta za Hrvatsku u kategoriji hotela s 4 zvjezdice.

 

Radi se o jubilarnoj dodjeli nagrada u organizaciji Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske turističke zajednice, kojom su se obilježili najbolji gospodarski subjekti u turističkom sektoru koji iz godine u godinu doprinose rastu BDP-a te zahvaljujući kontinuiranom uspješnom radu izrazito utječu na pozicioniranje Hrvatske kao jedne od najpoželjnijih destinacija u svijetu.

U ocjenjivanju se koriste financijski i fizički pokazatelji poslovanja gospodarskih subjekata, a snažan se naglasak stavlja i na kvalitetu usluga.

Hotel Plaža Duće osvojio je prvo mjesto u kategoriji hotela s 4 zvjezdice.

˝Ovim putem želimo se zahvaliti cijelom timu na predanom radu. Kao i uvijek glavna misija naših hotela je konstantno unaprjeđivanje usluge i kvalitete sadržaja kako bi gostima pružili personaliziranu uslugu i nezaboravno iskustvo boravka na dalmatinskoj obali. Ovo priznanje je dodatna motivacija za daljnji razvoj i ulaganje na svim područjima poslovanja

Domagoj Tomasović, CEO

       Osim nagrade Turistički cvijet, hotel Plaža Duće bilježi niz nagrada i priznanja od strane vodećih svjetskih portala za rezervacije i recenzije putovanja. Kao najveće priznanje zasigurno je Holidaycheck nagrada za prvo mjesto u Hrvatskoj koju hotel Plaža Duće osvaja od prve godine otvaranja te je 2022. zauzeo i 18. mjesto na ljestvici za najbolji hotel na plaži i 31. mjesto za najbolji „Resort hotel“ u svijetu, što ga čini prvim hotelom u Hrvatskoj koji se uspio dosegnuti tako visoku poziciju na svjetskoj razini.